повний курс історії україни в тестах мартинюк відповіді онлайн

повний курс історії україни в тестах мартинюк відповіді онлайн

Тест з історії України. Складається з різнопланових та різнорівневих завдань. Оцінюється за 5-бальною системою. По завершенню теста ви матимете змогу переглянути свої відповіді та порівняти їх з вірними. Бажаю успіху! 9.  Пройдіть тест та перевірте свої знання по розділу "Українські землі у складі Російської імперії в другій половині ХІХ ст." 0. 0.

Тести для ЗНО онлайн по темах. Історія Украіни.  By Admin-Tribune Історія України. Пропонуємо Вам розв’язати тести. Їх рішення та аналіз отриманих результатів дозволить виявити прогалини у знаннях, систематизувати й узагальнити інформацію. Рішення тестів корисне для самоаналізу, стимуляції саморозвитку та послідовного засвоєння матеріалу.

Тренувальні тести з Історії України. Календарь Google. Тест №1 Стародавня Історія України. 1. Позначте, коли на території України з'явилися пралюди: А) 2 млн. років тому; Б) 1 млн. років тому; В) 500 тис. років тому; Г) 100 тис. років тому. 2. Позначте місце, біля якого виявлена найдавніша пам'ятка в Україні: А) Амвросіївка; Б) Бабин; В) Королеве; Г) Мізин. 3. Позначте, коли на наших землях виникла трипільська культура: А) 10 тис. років до н. е.; Б) 8 тис. років до н. е.; В) 6 тис. років до н. е.; Г) 4 тис. років до н. е. . 4. Позначте іншу назву мідно-кам'яного віку  7. Позначте назви народів, які з'явилися на території України до нашої ери( три правильних відповіді) : 1 авари; 4 кіммерійці; 2 готи; 5 сармати

Книга допомагає підготуватися до ЗНО,призначена для учнів загальноосвітніх закладів,абітурієнтів та вчителів історії,є відповіді до кожного завдання. Характеристики. Состояние. Хорошее. Объявление. №269932. Помощь или жалоба.

Наш курс розроблений відповідно до Програми зовнішнього незалежного оцінювання з історії України затвердженої Міністерством освіти та науки України.  В самих тестах ЗНО мені траплялися питання, відповіді на які були в конспекті. Сподобалось те, що інформація подана тезами, а найголовніше виділено іншим кольором. Результат ЗНО: 185.  Онлайн тренажер ДПА з історії України 2020. 2 из 2. Онлайн тренажер ЗНО з історії України 2020. Давня та нова історія України. 1 из 21 БЕЗКОШТОВНО. Тест до теми 1. Вступ до історії України. 2 из 21 БЕЗКОШТОВНО. Тест до теми 2. Стародавня історія України. 3 из 21. Тест до теми 3. Русь-Україна (Київська держава). 4 из 21.

Тестові завдання (Повний курс історії України в тестах/О. О. Мартинюк). Тест-онлайн URL-адреса. Тема 2. Виникнення та розквіт Київської Русі. Тема 2. Виникнення та розквіт Київської Русі. Теоретичний матеріал Тека. Тестові завдання (ЗНО. Історія України. 2019-2020. Збірник тестових завдань). Тест-онлайн URL-адреса. Тема 3. Київська Русь за часів роздробленості. Галицько-Волинська держава.

До вашої уваги освітні онлайн тести для вчителів з історії України з бібліотеки онлайн тестів освітнього проекту «На Урок».  Приклад запитання: На які три спрямування поділялися політичні партії України в кінці ХХ ст. 7. Україна в умовах десталінізації. Варіант 2. Історія України, 11 клас. Козлова А. Створено 29 січня.

До вашої уваги освітні онлайн тести для вчителів з історії України з бібліотеки онлайн тестів освітнього проекту «На Урок».  Приклад запитання: На які три спрямування поділялися політичні партії України в кінці ХХ ст. 7. Україна в умовах десталінізації. Варіант 2. Історія України, 11 клас. Козлова А. Створено 29 січня.

Тренувальні тести (з відповідями) з історії України для 11 класу до теми «Післявоєнна відбудова й розвиток України (1945 р. – початок 1950-х років)» Післявоєнна відбудова й розвиток України (1945 р. – Читать полностью. Україна під час Другої світової війни (1939–1945 рр.) 09.03.2013 0. Тренувальні тести (з відповідями) з історії України для 11 класу до теми «Україна під час Другої світової війни (1939–1945 рр.)» Україна під час Другої світової війни (1939–1945 рр.) I. Завдання.

Запрошуємо пройти онлайн тести з історії України з відповідями для школярів, учнів, дітей, дорослих. Авторські тести по історії для перевірки своїх знань та для підготовки до ЗНО. З'ясуйте, як добре ви знаєте історію України.  Якщо вам сподобається певний тест з історії, або виникнуть сумніви у правильності якоїсь відповіді, то свою думку ви можете висловити у коментарях. Тести "Історія України" будуть корисні як для простої перевірки знань з цього навчального предмета, так і для підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання. Вони неодноразово були перевірені фаховими викладачами. В кожному тесті розміщені запитання із певної теми історії нашої країни. Виникнення Київської Русі.

Купить в Украине с доставкой: Киев, Винница, Днепр, Донецк, Житомир, Запорожье, Ивано-Франковск, Кропивницкий, Луганск, Луцк, Львов, Николаев, Одесса, Полтава, Ровно, Сумы, Тернополь, Ужгород, Харьков, Херсон, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Черновцы. #зно #сторя #мартинюк #история #мартынюк #тестах #украни #украины #Зно #СторяУкрани #ЗноСторяУкрани #ЗноСторяУкраниМартинюк #ЗноИсторияУкраиныМартынюк #ЗноИсторияУкраины #ИсторияУкраины #ИсторияУкраиныВТестах.  Повний курс історії україни в тестах. Мартинюк. Ранок. Интернет-магазин knigi1886.

Онлайн-тест підготовки до ЗНО з історії України №25 "Соціально-економічний розвиток українських земель у другій пол. ХІХ ст." Онлайн-тест підготовки до ЗНО з історії України №26 "Суспільно-політичне життя в Україні в др. пол. ХІХ ст.  Онлайн-тест підготовки до ЗНО з історії України №33 "Українська культура і духовне життя народу на початку ХХ ст." Онлайн-тест підготовки до ЗНО з історії України №34 "Україна в роки Першої світової війни". Онлайн-тест підготовки до ЗНО з історії України №35 "Західноукраїнські землі в роки Першої світової війни". Онлайн-тест підготовки до ЗНО з історії України №36 "Українська народно-демократична революція".

Придбати ПОВНИЙ КУРС ІСТОРІЇ УКРАЇНИ В ТЕСТАХ, МАРТИНЮК, вид-во Ранок: www.knigi1886.com.ua/povniy-kyrs-istorii-ukraini-v-testakh-martinyuk-d14327.htm або тут: knigi1886.kiev.ua/p610194574-povnij-kurs-storyi.html Придбати інші підручники до ЗНО можна тут: www.knigi1886.com.ua/zno-2016-2017-c4_1261_2.htm Наш сайт: www.knigi1886.com.ua Наши партнери: knigi1886.kiev.ua Ми на facebook: facebook.com/Knigi1886 Купить ЗНО 2018 по предметам: английский язык, биология, география, история Украины, всемирная история, литература украинская, русский язык, украинский язык, физика, химия.  Купить в Украине с доставкой: Киев, Винница, Днепр, Донецк, Житомир, Запорожье, Ивано-Франковск, Кропивницкий

Объявления по запросу ЗНО Енциклопедія тестових завдань Повний курс історії України Мартинюк по всей Украине. Один портала для всех объявлений Abyhom умный поиск объявлений.  +БОНУС При бажанні, БЕЗКОШТОВНО, контурні карти та атласи з Всесвітньої історії та історії України в чудовому стані. 200 грн. Репетитор з Історії України ЗНО ДПА Skype.

Придбати ПОВНИЙ КУРС ІСТОРІЇ УКРАЇНИ В ТЕСТАХ, МАРТИНЮК, вид-во Ранок: www.knigi1886.com.ua/povniy-kyrs-istorii-ukraini-v-testakh-martinyuk-d14327.htm або тут: knigi1886.kiev.ua/p610194574-povnij-kurs-storyi.html Придбати інші підручники до ЗНО можна тут: www.knigi1886.com.ua/zno-2016-2017-c4_1261_2.htm Наш сайт: www.knigi1886.com.ua Наши партнери: knigi1886.kiev.ua Ми на facebook: facebook.com/Knigi1886 Купить ЗНО 2018 по предметам: английский язык, биология, география, история Украины, всемирная история, литература украинская, русский язык, украинский язык, физика, химия. Купить ЗНО 2018: Ав

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

гдз по сольфеджио подготовительный класс фролова

тест теория и методика обучения обж с ответами

аg шестаков 1994 решебник 8 класс контрольные