класифікація макаронних виробів

класифікація макаронних виробів

Трубчасті макаронні вироби – залежно від форми і довжини поділяють на чотири підтипи: макарони, ріжки, пера і лом макаронний. Макарони– мають вигляд трубки з прямим або хвилеподібним зрізом. Вони бувають короткими (15-20 см) і довгими (довжина не менше 20 см).

Класифікація та асортимент макаронних виробів. Таблиця 5.7. Вимоги стандарту щодо фізико-хімічних показників якості макаронних виробів.  До фальсифікації якості макаронних виробів, яка врешті призведе і до фальсифікації кількості, належить підвищена вологість виробів. Зволожені макаронні вироби швидко пліснявіють, набувають неприємного зовнішнього вигляду і запаху.

Макаро́нні ви́роби (іноді просто макарони) — вироби з бездріжджового (прісного) тіста (найчастiше з пшеничного борошна з водою). Іноді використовується також борошно з рису, гречки, крохмалю з бобів мунг, та інших продуктів харчування. Зазвичай макаронні вироби зберігають у сухому вигляді і відварюють перед вживанням.  1.1 Довгі макаронні вироби. 1.2 Короткі макаронні вироби. 1.3 Макарони для запікання. 1.4 Дрібні макарони для супів. 1.5 Фігурні макарони.

Класифікація макаронних виробів та основні технологічні схеми їх виробництва 1. Класифікація макаронних виробів та їх харчова цінність. 2. Характеристика основних стадій виробництва макаронних виробів. 3. Технологічні схеми виробництва макаронних виробів. Макаронні вироби - це харчовий продукт, одержаний висушуванням до вологості 13% і нижче відформованого тіста з пшеничного борошна і води. ТУ У 15.

Класифікація макаронних виробів. Макаромнні вимроби ( макарони, паста ) -- вироби з бездріжджового (прісного) тіста (з пшеничного борошна і водою). Іноді використовується також борошно з рису, гречки, крохмалю з бобів мунг, та інших продуктів харчування. Зазвичай макаронні вироби зберігають у сухому вигляді і відварюють перед вживанням. Іноді в тісто додаються інші інгредієнти, наприклад: барвники (томатна паста, шпинат, чорнило каракатиць та інші), яйця.

Основные преимущества и польза макаронных изделий. Описание макарон с лечебным эффектом.  Виды и сорта макаронных изделий. Макароны могут отличаться друг от друга не только внешним видом, но и сортом — точнее исходным сырьем, из которого они были произведены. На упаковках можно встретить надписи следующего содержания «изготовлено из муки высшего сорта» или «используются твердые сорта пшеницы».

Значение макаронных изделий в питании человека. Их энергетическая, пищевая и биологическая ценность.  Объединение макаронных фабрик и мельниц с целью увеличения прибыли. Очевидна, тенденция крупных производителей муки приобретать, линии по выпуску макаронных изделий и наоборот, некоторые крупные производители макаронных изделий стремятся приобретать мельничное оборудование.

Хлібобулочні вироби Макаронні вироби. 2. формування асортименту та оцінка якості крупи. • КРУПИ – харчовий продукт, одержаний під час переробки круп’яного зерна, в якому сконцентровані корисні поживні речовини, що добре засвоюються.  Класифікація макаронних виробів. Залежно від борошна. За призначенням.

Классификация макаронных изделий установлена по нескольким признакам. В зависимости от вида исходной пшеницы и сорта муки, макаронные изделия подразделяются на группы А, Б, В и классы 1, 2  Предусматривается расширение ассортимента макаронных изделий. В последние годы большое внимание уделяют изготовлению обогащенных изделий быстрого приготовления, не требующих варки, с использованием термообработки на стадиях замеса и формования.

Макаронні вироби — це продукти, які виготовляють висушуванням до 13% вологості і нижче тіста з макаронного борошна і води із збагачувачами або без них.Споживні властивості макаронних виробів визначаються, насамперед, їххімічним складом. Хімічний склад макаронних виробів залежить від хімічного складу пшеничного борошна і збагачувачів (яєчних, молочних).Основну масу макаронних виробів становлять вуглеводи, насамперед,крохмаль і декстрини.

Макаронні вироби підрозділяють на типи трубчасті ниткоподібні вермішель стрічкоподібні локшина Трубчасті вироби залежно від форми і довжини підрозділяють на підтипи Види трубчастих виробів розрізняються діаметром перетинів Соломка до мм Особливі мм

Для виготовлення вітамінізованих макаронних виробів використовують вітаміни В1, В2 і РР, для безбілкових — кукурудзяний крохмаль (замість борошна). Безбілкові макаронні вироби рекомендують людям з нирковою недостатністю, серцевими захворюваннями, гіпертонією. Переглядів: 1220. Не знайшли потрібну інформацію?

Метою даної курсової роботи є розгляд прямих і суміжних питань, що стосуються оцінки якості макаронних виробів. Об'єкт вивчення: споживчі властивості макаронних виробів, харчова цінність, асортимент і якість макаронних виробів, дефекти і зберігання.

Классификация макаронных изделий. Макаронные изделия в зависимости от формы подразделяют на типы: трубчатые, нитеобразные, лентообразные и фигурные.  Макаронные изделия выпускают фасованными и развесными. Для упаковки используются красочно оформленные коробки из картона, пакеты из целлофана или полимерных пленок, ящики дощатые, фанерные или из гофрированного картона массой нетто не более 30 кг.

Здесь рассматриваются основные виды макаронных изделий в рамках одной статьи. Для более детальной информации по каждому виду макарон - пользуйтесь соответствующими ссылками внутри..  Классификации макаронных изделий. Во-первых, макаронные изделия можно подразделить по типу используемого сырья: 1 вид: макаронные изделия из твердых сортов пшеницы (группа А). Используется мука высшего, 1 и 2 сорта.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

гдз по сольфеджио подготовительный класс фролова

тест теория и методика обучения обж с ответами

аg шестаков 1994 решебник 8 класс контрольные