урок це наше і це твоє

урок це наше і це твоє

Перший урок для 3-4 класів "Це - наше і це - твоє!" (2016/2017 н. р.)  Тема: Це – наше і це – твоє! Мета: ознайомити учнів з основними історичними подіями становлення української державності, культурними здобутками, національними цінностями та досягненнями України в роки незалежності; формувати усвідомлене відчуття приналежності до української громади, почуття особистої відповідальності за долю держави та українського народу; розвивати бажання працювати задля ефективного зростання країни; виховувати повагу до державної символіки, історичних надбань, шанобливе ставлення до звичаїв, культурних традицій українців та представників інших національностей, котрі прожива

Перший клас, початкова школа. "Це наше і це твоє". 15 відеокліпів до уроку відповідно до рекомендацій одним архівом. Зареєструйтесь, щоб мати можливість переглядати всі сторінки та файли, публікувати власні матеріали, отримувати сертифікати.

Це наше і це твоє (до 25 річниці Незалежності України) Мета  Саме цій події і буде присвячений наш перший урок в цьому начальному році. І ми звами дізнаємося що такого є на нашій Батьківщини, чого немає у жодному куточку нашої планети. Отже, темою нашого уроку є «Це наше і це твоє». ІV. Мотивація навчальної діяльності – А знання, які ви отримаєте сьогодні на уроці допоможуть вам нести гідно звання українець, залишать в серці хоча б малесеньку краплину любові до нашої Батьківщини.

1. Тема:Це – наше і це – твоє! Мета:ознайомитиучнів з основнимиісторичнимиподіямистановлення української державності, культурними здобутками, національними цінностями та досягненнями України в роки  Обладнання:державна символіка України – Прапор, Герб, Гімн; ілюстрації та фотознімки відомих куточків України, Європи, області; відеоролики телеканалу ПЛЮСПЛЮС «Це – наше і це — твоє»;ілюстрації краєвидів Українита рідного краю; елементи народної символіки;зразкивишиваних візерунків на сорочках/рушниках/карті«Україна вишивана»; портрети видатних українців і відомих людей рідного краю; тексти художніх творів; світлини пам'ятних місць України.

Все для вчителя. добавлена 13 июня 2018 в 15:34. Конспект уроку з основ здоровя для 2 класу “Уроки чемності” ️ ️ ➽ https://super.urok-ua.com/konspekt-uroku-z-osnov-zdorovya-dlya-2-klasu-uroki-chemnosti/. ••• Комментировать0. 1.  добавлена 13 июня 2018 в 13:22. Конспект бінарного уроку на тему «Приготування налисників з різними начинками» ️ ️ ➽ https://super.urok-ua.com/konspekt-binarnogo-uroku-na-temu-prigotuvannya-nalisnikiv-z-riznimi-nachinkami/. ••• Комментировать0. 0.

Проект «Це наше і це твоє» налічує 12 коротких мультфільмів з оригінальною історією та цікавими фактами про Україну, серед яких – «Трембіта», «Літак Мрія», «Мапа», «Гасова Лампа», «Шлях з варягів у греки» та інші.  Також незабаром учні 1-4 класів зможуть взяти участь у Всеукраїнському проекті «Це наше і це твоє», який МОН організовує спільно з телеканалом ПЛЮСПЛЮС. У рамках проекту юні українці й українки зможуть розповісти, за що вони пишаються своїм рідним краєм. За ідеями найкращих історій дітей ПЛЮСПЛЮС створить нову серію мультфільмів «Це наше і це твоє». Детальні умови проекту будуть відомі вже найближчим часом. Посилання для перегляду - https://www.youtube.com/watch?v=MZ5uzHUND4M.

Перший урок. Презентація. Просматривайте этот и другие пины на доске презентації пользователя наташа. Перейти. Це наше і це твоє. Перший урок. Презентація. Подробнее Подобные идеи. Подробнее Комплексне заняття для дітей старшого дошкільного віку (пізнавальний, художньо-естетичний, мовленнєвий розвиток) Вихователі: Попета Л.І., Азарова С.В. Заклад: Першотравневий дошкільний навчальний заклад (ясла-садок) Бірківської Просматривайте этот и другие пины на доске дидактичкские игры пользователя Лара.  моя батьківщина це моя україна. Lana Golubnicha. Надо попробовать.

Це наше і це моє. Мої розробки. Сторінка патріота. Для уроків природознавства. Уроки Тітоньки Сови. Програма профілактики. Розробка свята Нового року.  Вивчати цифри легко! Підручники. Матеріали для уроків. Інформатика-це цікаво! Фізхвилинки. Для батьків.

Тема: Це – наше і це – твоє. Мета: викликати позитивні емоції від зустрічі з вчителем, школою, однокласниками. Розвивати пізнавальний інтерес. Формувати у школярів активну громадянську позицію шляхом вивчення історії держави, її національних і культурних традицій, поваги до законів України, усвідомлення морально-правових норм та загальнолюдських цінностей суспільства.  Хід уроку. І. Організаційний момент. Дорогі учні! Перший урок – це не тільки початок нового навчального року. З цього уроку почнеться подорож у шкільне життя, в Країну Знань, що є частинкою нашої квітучої і неповторної Батьківщини. Діти, а як називається наша Батьківщина? Україна.

Це наше і це твоє Мета. Познайомити учнів зі своєю державою – Україною, її символами, Конституцією; формувати поняття «держава», «народ», «Основний Закон», «столиця»; вчити робити висновки, узагальнення; розвивати зв’язне мовлення, уяву, мислення; виховувати бажання знати більше про свій рідний край, його видатних людей, прививати почуття патріотизму.  Як ви гадаєте? (відповіді учнів). ІІ. Повідомлення теми і завдань уроку - Правильно! Сьогодні ми поговоримо про нашу рідну Україну, про її багатства, символи, про народ, пограємо в ігри, поспіваємо, послухаємо українські пісні, відгадуватимемо загадки, переглянемо фільм «Моя країна - Україна». ІІІ.

Нові 25 мультфільмів Це наше і це твоє створені за ідеями переможців Всеукраїнського проекту, проведеного у 2015-2016 навчальному році, серед учнів 2-4 класів українських шкіл. Всі серії та розмальовки до кожної з них доступні для завантаження та використання на уроках. Сайт телеканалу Плюс-Плюс дарує чудову нагоду обрати будь-яку тему до вподоби — просто завітайте за посиланням. Поделиться ссылкой

Проект «Це – наше і це – твоє» налічує 12 коротких мультфільмів з оригінальною історією та цікавими фактами про Україну, серед яких – «Трембіта», «Літак Мрія», «Мапа», «Гасова Лампа», «Шлях з варягів у греки» та інші. Про це повідомляє Міністерство освіти і науки України. Перегляд зазначених мультфільмів патріотичної спрямованості та їхнє обговорення разом із учнями на тему «Чим може пишатись українець?» запропоновано вчителям як один із нових та альтернативних форматів Першого уроку 2015/2016 навчального року у початковій школі. Назви серій та посилання для перегляду

Проект «Це наше і це твоє» - це яскраві та зрозумілі розповіді про геніальні винаходи, природні багатства, блискучі ідеї, що прославляють нашу країну на весь світ. https://vk.com/pershiy_urok_2016_2017. Корисні сайти та посилання на матеріали для підготовки сценарію Першого уроку в 2016-2017 н.р.: 1)https://vk.com/pershiy_urok_2016_2017 https://vk.com/pershiy_urok_2016_2017 2)http://www.tokmak-school6.edukit.zp.ua/novini_zosh_6/id/244 http://www.tokmak-school6.edukit.zp.ua/novini_zosh_6/id/244 3)http://rmkbib14.blogspot.com/2016/07/20162017_17.html http://rmkbib14.blogspot.com/2016/07/20162017

Мета: формування ключових компетентностей: вміння вчитися: організовувати своє робоче місце, доводити роботу до кінця, орієнтуватися у часі та берегти його; загальнокультурної: вміння будувати взаємні стосунки на толерантній основі, оволодівати формулами мовленнєвого етикету. Конспект на урок Я і Україна скачати

Василь, Це Наше і це Твоє. Презентація (Перший урок 2016-2017 н.р.) Скачати - http://superschool.com.ua/load/3-1-0-5977 Джерело №2 - http://rozumaka.com/?p=20788. Обговорення - https://vk.com/topic-122684689_34218815.  дуже дякую за конспекти першого уроку для 7 класу. 1. Нравится Показать список оценивших.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

гдз по сольфеджио подготовительный класс фролова

тест теория и методика обучения обж с ответами

аg шестаков 1994 решебник 8 класс контрольные